BOOKS

Learn. Entrepreneurship. Now.

Ondernemer in 100 dagen

Ondernemer in 100 dagen (Dutch)

Thomas Blekman

 

Een nieuw verdienmodel ontwikkelen dat bij jou past, en omzet realiseren binnen 100 dagen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar toch kan het!

 

Na meer dan tien jaar experimenteren en meer dan 450 ondernemers begeleiden, heeft Thomas Blekman het voor elkaar: een stappenplan om een succesvolle ondernemer te worden. In dit boek neemt Thomas je bij de hand en begeleidt je in minder dan drie maanden naar je eerste omzet. Hij maakt hierbij gebruik van bekende modellen als Business model Canvas, Lean Startup-methode en veel opdrachten.

Met het doe-boek ‘Ondernemer in 100 dagen’ kan elke ondernemer vanuit een stevige basis een snelle start maken.

Bestel nu bij:

Managementboek.nl
Bol.com
Corporate Effectuation

Corporate Effectuation

Thomas Blekman

 

‘Best Verkochte E-Boek 2013’ en ‘Genomineerd voor Managementboek van het Jaar’.

 

Met het boek ‘Corporate Effectuation’ introduceerde Thomas Blekman het best bewaarde academische geheim tot dan toe. Hij bood een geheel nieuwe kijk op effectief intern ondernemerschap waarmee een sustaining high performance organization is te orkestreren.

 

Inmiddels is het toegepast in binnen en buitenland bij de meest vooruitstrevende corporates. Na het lezen van dit boek kunt u direct aan de slag. Er staat u niets meer in de weg. Er zijn dus geen redenen meer om succesvol ondernemerschap over te laten aan de Richard Bransons van deze wereld.

Bestel nu bij:

Managementboek.nl
Bol.com
Orchestration of Effectuation

Orkestratie van Effectuation

Thomas Blekman & Rosemarie Konijnenburg

 

Na jaren van reorganisaties en efficiencyverbeteringen merken bedrijven in dynamische markten dat meer van hetzelfde niet meer werkt. Het lachen zou u bijna vergaan. Bijna! Want Thomas Blekman en Rosemarie Konijnenburg bieden met dit boek wetenschappelijke en praktische inzichten om met kleine en veilige stappen grootse resultaten te boeken. Effectuation to the rescue!

 

‘Orkestratie van Effectuation’ biedt managers en professionals concrete handvatten om ondernemend gedrag structureel te orkestreren én stimuleren. Op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Bestel nu bij:

Managementboek.nl

Lees het nu

Engels inkijkexemplaar